" Strategic Solutions to Drive Your Business Forward "

Kontakt

Ukoliko Vam je potreba naša pomoć, imate bilo kakvih pitanja vezanu uz košarku ili sudce, Ili se pak želite učlaniti u našu Udrugu zagrebačkih košarkaških sudaca, samo ispunite kontakt obrasce i netko će Vam se javiti u što kraćem vremenskom roku.
Logo-UZKS-400x400px
Udruga zagrebačkih košarkaških sudaca (UZKS) tu je da vam pomogne u svim aspektima vašeg košarkaškog sudačkog puta. Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Udruga zagrebačkih košarkaških sudaca

Trg Krešimira Ćosića 11, 10000 Zagreb (sjedište)

bperkovic30@gmail.com (predsjednik UZKS)

grogic19@gmail.com (tajnik UZKS)

+385 (0)12 3456 789

Udruga zagrebačkih košarkaških sudaca

Savska cesta 137/II, 10000 Zagreb

tajnik@uzks.hr (tajnik UZKS)

+385 1 643 1009

link na Google kartu

KSZ

KOŠARKAŠKI SAVEZ ZAGREBA

Košarkaški savez Zagreba (KSZ) krovna je organizacija za košarku u gradu Zagrebu i okolici. Osnovan 1945. godine, KSZ ima bogatu povijest promoviranja i razvoja košarke na svim razinama, od mladih kategorija do seniorskih liga.

Udruga zagrebačkih košarkaških sudaca (UZKS) i Košarkaški savez Zagreba (KSZ) su dvije bliske organizacije koje surađuju u promociji i razvoju košarke u Zagrebu i okolici.

Neke od ključnih poveznica su:

  • KSZ je krovna organizacija za košarku u Zagrebu, dok je UZKS jedna od njegovih podružnica. To znači da je UZKS dio šire strukture KSZ-a i da djeluje u skladu s njegovim ciljevima i smjernicama.
  • KSZ odobrava pravila i propise za suđenje košarkaškim utakmicama u Zagrebu, a UZKS je odgovorna za provođenje tih pravila i propisa. UZKS edukira suce, prati njihov rad i disciplinira one koji ne poštuju pravila.
  • KSZ organizira natjecanja u košarci u Zagrebu, a UZKS delegira suce za ta natjecanja. UZKS također surađuje s KSZ-om u organizaciji edukacija i seminara za suce.
  • Obje organizacije dijele zajedničku viziju promocije košarke kao sporta za sve. Teže da košarka bude dostupna svima, bez obzira na dob, spol ili razinu vještine.
  • Ukratko, UZKS i KSZ su međusobno ovisne i surađuju u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. UZKS je važan partner KSZ-a u promociji i razvoju košarke u Zagrebu.

KOŠARKAŠKI SAVEZ ZAGREBA

Savska cesta 137, 2.kat

+385 (0)12 3456 789

SUSPENDISSE NON NISL SIT

KOŠARKAŠKI SAVEZ ZAGREBA

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed interdum nisl sit amet tortor euismo feugiat phasellus suscipit lorem ut bibendum lacinia. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Nunc interdum lacus sit amet orci. Ut a nisl id ante tempus hendrerit. Morbi ac felis. In hac habitasse platea dictumst.

Donec mollis hendrerit risus. Praesent egestas neque eu enim. Quisque rutrum. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nulla sit amet est.

Quisque malesuada placerat nisl. Phasellus gravida semper nisi. Fusce fermentum. Ut varius tincidunt libero. Sed cursus turpis vitae tortor.

Postani i ti naš ponosni član - učlani se u našu Udrugu!

Učlani se u našu Udrugu zagrebačkih košarkaških sudaca i koristi sve pogodnosti te pridonesi boljoj kvaliteti hrvatske košarke u cjelini.